Welkom

DE WEBSITE WORDT BLIJVEND AANGEVULD NAARGELANG ER NIEUWS OVER HET BOEK MET FRANK DEBOOSERE VERSCHIJNT. (interviews voor radio en tv worden gepland).

Het boek EN DE ZON FIETST DOOR DE HEMEL zal vanaf half september verschijnen en vanaf dan te verkrijgen zijn via bol.com, Uitgeverij P en mezelf (mailtje). We proberen om het ook tegen eind september in alle Vlaamse boekhandels voorradig te hebben. Het werk bestaat voor de helft uit gedichten, volledig in de weertaal van Frank Deboosere maar gekozen, verbonden en gestructureerd  door mij, voor de andere helft uit het eigen fotoarsenaal van Frank Deboosere, die ze aanbood om bij de gedichten te plaatsen.

Het boek sluit af met enkele beschouwingen van Frank en mezelf.

De boekpresentatie gebeurt op zondagnamiddag 28 oktober 2018 (15 uur) in het ARSENAAL/LAZARUS in Mechelen, door het theatercollectief THE LIFE OF MECHELEN, in aanwezigheid en met medewerking van de auteurs uiteraard.  (gratis). Op maandagnamiddag 29 oktober 2018 zal Frank Deboosere ook aanwezig zijn om te signeren op de Boekenbeurs in Antwerpen.

Wie een avondje wil organiseren waarin ik via een aantal gedichten chronologisch het weer in België schets, mét de sfeer die ook via Franks foto’s tot uiting komt (powerpointpresentatie) kan me vanaf nu altijd boeken via Auteurslezingen van het Vlaams Fonds der Letteren. Zie de site aldaar.  In gemeenschappelijk overleg bepalen we dan datum, kostprijs (met reisonkosten) en omkadering (muziek). Een voorbeeld van zo’n presentatie vindt u bij Evenementen. Ga naar Gedane Zaken. Het was een gefilmd optreden om geld in te zamelen voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker, waaraan ik met een clubje van Hoegaarden meedeed.

Gepubliceerd door karel sergen

Eind september 2018 verschijnt En de zon fietst door de hemel, een poëzie- en fotoboek over het weer, geschreven op basis van de weerberichten van Frank Deboosere. Op de website (agenda) staan de geplande presentaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s